Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Hier ook niet anders met die bulten, maar nog wel een tip, doe altijd als je fietst een zonnebril op! Voorkomt vliegen en nu ook die haren mogelijk in je ogen.
 3. Daar moeten ze desnoods maar een extra categorie voor maken.
 4. Ik ga er van uit dat de haartjes van de rupsen geen voorkeur hebben, die verwaaien gewoon vanuit de nesten. Wat betreft muggen en teken, ben ik inderdaad ook altijd degene die het meest gebeten wordt.
 5. Daar kan ik ( uit ervaring ) over mee spreken. Als er iemand van ons gebeten wordt ( het maakt niet uit waar we zijn ), dan ben ik het. Ik ben een soort bliksemafleider voor mijn omgeving, maar dan voor alles wat o.a. vliegt en bijt. Blijkbaar ben ik daar ook extra gevoelig voor, want het worden altijd grote vlekken en ze jeuken dagen lang .
 6. Last week
 7. Hoe het met de rupsen zit weet ik niet, maar teken hebben net als muggen een sterke voorkeur voor bepaalde mensen/dieren. Ik heb 2 honden, allebei Duitse herders, de ene heeft ze vrijwel nooit, de ander vinden ze om te smullen.
 8. Als er iemand sportman van het jaar zou worden is deze man het wel! Wat een prestatie!
 9. Zullen we een drankje nemen op Maarten? Wat een kanjer!
 10. Hallo spoekie, ik leef met je mee. Ik zit onder de bulten en ook hier geen crème te krijgen. Blijkbaar is het extra heftig dit jaar. Ik loop de haartjes niet alleen op tijdens het fietsen, maar ook op het werk. Ook ik dacht eerst aan muggenbulten, maar toen meer collega’s en kinderen klachten kregen, bleken er nesten te zitten in de bomen op ruim 100 meter afstand van ons terrein. Met alle wind van de afgelopen tijd zijn de haartjes waarschijnlijk veel meer verspreid. Gisteren hebben we nog gefietst en toen heb ik weer flink wat bulten opgelopen. Opvallend genoeg heeft mijn partner er geen last van en we reden toch echt langs elkaar
 11. Gelukkig nog geen last van gehad, sterkte ermee! We hebben zelfs alle teken tot nog toe kunnen ontwijken. Ach, 1 cache per maand is ook niet erg. Misschien wat caches, daar waar weinig bomen staan? Nee dat niet, want dáár krijg ik vlekken van . Dan maar liever gewoon even stoppen, zoals je aangeeft in de titel.
 12. Zo erg als dit jaar hebben we het nog niet mee gemaakt. Ik heb al een paar weken lichte klachten, waarvan ik dacht dat het muggenbulten waren. Na een klein cache fietsrondje, die ik gister heb gemaakt, zit ik onder de jeukende bultjes. En ik heb niet eens 1 processierups gezien en heb alle caches tussen bomen en struiken uit voorzorg over geslagen. De menthol crème is overal uitverkocht en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er geocachers zijn zonder klachten. Ik heb besloten om het geocachen de komende tijd op een heel laag pitje te zetten. Lang leve de voortuincaches.
 13. Je zou toch denken dat er een backup voor 112 zou zijn?
 14. Als we dan toch bezig zijn om ons quota vandaag te halen: NOS.nl. " 112-storing: politie geeft alternatief noodnummer Vandaag, 17:15 Aangepast om 17:15 Binnenland Alarmnummer 112 is op dit moment niet bereikbaar door een landelijke storing bij KPN. Mensen die met spoed hulp nodig hebben kunnen bellen met 088-6628240. De politie meldt dat mensen hulpverzoeken via Twitter, Facebook of de site moeten sturen. KPN kan nog niets zeggen over de oorzaak of hoelang het gaat duren voordat het is opgelost "
 15. NOS.nl: " Finish live volgen? De finish is vanaf ongeveer 17.50 uur live te volgen via het themakanaal NPO Nieuws, het YouTube- en Facebook-kanaal van de NOS en ook via NOS.nl en de app. In het programma 'M' (KRO-NCRV) op NPO 1 wordt live geschakeld naar de finish, maar vanwege het variabele tijdstip van aankomst is nog niet precies te zeggen wanneer 'M' gaat overschakelen. NPO Nieuws is te zien bij alle grote providers, zoals Ziggo (kanaal 501), KPN (kanaal 43) en T-Mobile (kanaal 260) en via de livestream. "
 16. Extra uitzending NPO 1. "...Straks om 16.10 uur live op NPO 1 een extra uitzending vanuit Friesland. We geven je de laatste updates vanaf de finish in de buurt van de Bonkevaart..."
 17. Elfstedenzwemtocht. Hij gaat het halen !! Om 12:10: veel belangstelling langs de route, nog 20 km. Live stream. Je kan 360° rond kijken. Klik met links ( en houd deze ingedrukt ) op het beeld en beweeg links/rechts & omhoog/omlaag.
 18. Ja, het lijkt hem gelukkig nog steeds goed af te gaan. Ik heb ook de indruk hij de onderneming deze keer beter voorbereid heeft, samen met het team eromheen.
 19. Ik ben het met je eens. Ook als het niet lukt, is het een prestatie van formaat. Maar ik gun het hem zo dat het deze keer wél lukt. En het ziet er nog steeds goed uit, zag ik net op tv.
 20. Deze man levert echt een wereldprestatie, ook al zou hij de eindstreep niet halen. Hier heb ik echt respect voor!!
 21. Tuurlijk gaat Maarten het dit jaar halen. Hij is veel beter voorbereidt dan de vorige keer en toen kwam hij maar 36 (?) km. te kort. Dit wordt een prestatie van wereld formaat !
 22. Zeker. Ik vind het sowieso een wereldprestatie, maar ik hoop nu ook dat ie het echt haalt.
 23. altijd als eerste de CO contakten bij vragen over die nongeocaching puzzels ik zie zelfs dat de co van die cache vandaag nog online is geweest en een trail heeft gelogd, en zich zelf voor schut heeft gezet bij een gevangenis, dat betekent dat hij nog actief is (helaas niet met geocachen) mocht hij niet willen reageren (ja, zulke lalaloempa's heb je er ook tussen zitten) dan weet je dat de oplossing al gegeven is maar heb je al die moeite echt over voor een weggegooide micro in een hondenuitlaatbos,,,,,,, er zijn zoveel mooie cache's daar in de buurt die wel geplaatst zijn met in achtneming van de geocache beginselen bezint voor dat men begint Barny
 24. Mooie foto hoor. In het echt is het altijd mooier, maar hier kan ik ook van genieten. @ Peetee , mooi hè Maarten. Ik volg het een beetje via tablet en tv. Het gaat nog goed met hem, ik hoop dat hij het haalt!
 25. Hallo Kimb, Op deze site mogen officieel geen 'echte' oplossing van caches worden besproken, maar wel de methode. Ik zou het zo 1-2-3 ook niet weten, misschien binair. Maar als je een tip wilt: mail de CO, hij/zij is de eerste hulp bij zijn/haar cache. Peetee is me net voor zie ik.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...