Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Gisteren
 2. Afgelopen week
 3. Peetee

  GX code op een auto

  Jammer. Misschien is ie gewoon nog niet geactiveerd? (al denk ik dat je daar dan een melding van zou moeten krijgen ...)
 4. Nikkie71

  GX code op een auto

  Goed idee maar helaas mocht dit ook niet helpen.
 5. Peetee

  GX code op een auto

  Gewoon zomaar een idee: als je de X eens vervangt door een C. Dus GC12345 i.p.v. GX12345 ...
 6. Nikkie71

  GX code op een auto

  Bedankt voor de reacties. Om te voorkomen dat ik een schrijf fout maakte heb ik ook een foto van de sticker gemaakt. Ondanks dat heb ik de o en 0 verwisselt en de 8 en B en alle combinaties. Geen geluk, ook niet via google. Ook heb ik op geokrety.org gekeken, maar daar is de code en alle verschillende combinaties niet bekent. Hopelijk heeft iemand nog een idee, en anders helaas.
 7. barny

  Wat neem je mee op Geocaching

  als geocacher heb ik niet meer dan een gps en pen nodig, alles wat je meer moet meenemen heeft niets met het spelletje geocachen te maken en die zooi probeer ik daarom dan ook zo veel mogelijk over te slaan Barny
 8. harrie

  GX code op een auto

  GX lijkt mischien op GK van GeoKrety. Kijk eens op https://geokrety.org
 9. Kiki

  GX code op een auto

  Heb je de code al eens op Google ingevoerd? Misschien gebruiken ze een andere site?
 10. regenboog2

  GX code op een auto

  Meestal is een code op een auto wel trackable. Kan het zijn dat je een vergissing gemaakt hebt bij het noteren van de code? Het overkomt mij ook wel eens dat ik denk een code goed overgenomen te hebben, maar eenmaal thuis blijkt er dan toch een foutje in te zitten. Heb ik in plaats van een B een acht geschreven of iets dergelijks. Soms kan ik dat nog wel eens terugvinden, vaak ook niet.
 11. Nikkie71

  GX code op een auto

  Ik ben sinds kort weer aan het geocachen en kwam pas geleden een auto tegen met een sticker "Geocacher on Tour" met GX nummer. Ik dacht dat dit een trackable was, maar het nummer wordt niet herkent. Kan iemand mij vertellen wat dit GX nummer is en of ik daar iets meer kan/moet doen? Alvast bedankt.
 12. Eerder
 13. ikke

  Wat neem je mee op Geocaching

  Wat tools, zoals magneet en zo, teken tang, rot13 kaartje, reserve batterijen.
 14. Flo van Co

  Wat neem je mee op Geocaching

  -Reservebatterijen
 15. regenboog2

  Wat neem je mee op Geocaching

  Wij nemen ook altijd water mee en iets te eten, want soms kom je geen terrasjes tegen.
 16. Peetee

  Wat neem je mee op Geocaching

  Hallo K.E.L.D.E.R., welkom op het forum! Ik heb sowieso het volgende bij me: - de gps - de cachebeschrijving op papier - minimaal één pen - smartphone - spiegeltje - telescoop magneet - wandelschoenen - fototoestel
 17. K.E.L.D.E.R.

  Wat neem je mee op Geocaching

  Hallo ik ben JUSTINKINGSgeobinkie en ik ben een ervaren geocachers maar krijg nooit genoeg van geo Ik heb een vraag aan iedereen! Wat nemen jullie mee met geocachen? Het mag alles zijn wat handig is. Dus ook overige Dingen. Laat het ff weten GeoGroetjes JUSTINKINGSgeobinkie
 18. Peetee

  C.geo geen smileys

  Oké, mooi dat het opgelost is M@rlies!
 19. M@rlies

  C.geo geen smileys

  Ja, dankjewel dat was het! Ik begrijp zelf niet hoe en wanneer dat gebeurd is. Waarschijnlijk bij het overzetten van de gegevens van de cgeo app bij een nieuwe telefoon. Opgelost!
 20. StefandD

  C.geo geen smileys

  Misschien dit?
 21. Peetee

  RN100 en mediatek MT3351 kunnen niet meer updaten?

  Ik kan je helaas niet verder helpen. Maar je moet je sowieso niet teveel voorstellen bij het verkooppraatje van 'levenslange' updates, want de leverancier bepaalt hoe lang dat is. En dat is: zolang het apparaat door hen ondersteund wordt.
 22. Peetee

  C.geo geen smileys

  Misschien heb je je founds uitgefilterd?
 23. M@rlies

  C.geo geen smileys

  Sinds kort kan ik mijn smileys niet meer zien op de kaart van c.geo Ik kan gewoon inloggen en de app wordt gesynchroniseerd met geocaching.com De gelogde caches staan op de kaart en als ik deze aanklik, zie ik mijn geschreven logs staan. Op de lijst 'Nabij/Dichtbij' staan alleen de caches, die ik nog niet gevonden heb. De wachtwoorden van c.geo en geocaching.com zijn onlangs gewijzigd en zijn hetzelfde. Wat zou er aan de hand kunnen zijn?
 24. Peetee

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Hier hetzelfde regenboog! Gisteravond om een uur of half twaalf gaf de thermometer nog steeds 27 graden aan. Dus hier ook een benauwde nacht gehad.
 25. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Goedemorgen Een grijze start hier vandaag. Dat mag nog wel even zo blijven, want het onweer van afgelopen nacht heeft het flink benauwd gemaakt. Drie keer wakker geworden vannacht. Het heeft voornamelijk hard gewaaid, overal liggen bladeren en takjes nu. De neerslag viel gelukkig mee, geen ondergelopen straten hier en onze plantjes hebben het hard nodig. Wij gaan ze in ieder geval niet groen verven, zoals ik gisteren op het nieuws zag. De skûtjes zullen wel weer een spannende wedstrijd kunnen hebben vandaag, denk ik.
 26. Hallo Gisteren een rit in de RN100 ingeprogrammeerd, doch halverwege gaf deze een error aan. Opnieuw opgestart maar blijft op scherm don't panic staan. Geen nood, heb een paar jaar terug een Mediatek MT3351 (7 inch scherm) aangeschaft. Aan de PC gelegd, doch naviextras toolbox herkent het apparaat niet. Verder zoeken vertelde mij dat er voor beide apparaten geen updates meer beschikbaar zijn! das ff fraai beiden zijn mij verkocht als altijd vrije updates. De RN100 met don't panic. De MT3351 met IGO my way PRIMO. Wie weet hier een oplossing voor? met vriendelijke groet Jan
 27. Peetee

  Zoekparameters

  Kan het zijn dat de caches zich op grotere afstand (50+ kilometer) bevinden? (bv. dat je ze alvast voor de vakantie in de gps hebt gezet?) Want als je ze dan sorteert op afstand, dan worden ze mogelijk niet getoond omdat ze verder zijn als die 50 km. Sorteer je ze dan op naam, dan zie je ze wel. Op het vakantieadres zijn ze dan wel gewoon zichtbaar.
 28. Geniaal

  Zoekparameters

  een vraagje Boekan ik zit met het zelfde probleem. Is het bij u al opgelost, zo ja Hoe??
 1. Meer activiteit laden
×