Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen week
 2. Flo van Co

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  Ik geloof er weinig van, veel mensen hebben hun koffers gepakt en zijn met vakantie en door de hoge temperatuur is het wandelen in de natuur ook beperkter geworden, ik denk dat deze factor meer bij draagt aan minder meldingen. De keren dat wij ons in het bos hebben gewaagd hebben we meerdere teken gehad bah.☹️
 3. regenboog2

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  Ik zag het gisteren ook op het journaal. Elk nadeel heb se...... Er zijn nu wel meer nadelen dan voordelen, denk ik. Van mij mag het wel een tandje minder, ik ben niet zo van de hoge temperaturen.
 4. Peetee

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  De aanhoudende droogte blijkt toch ook zijn voordelen te hebben: Scherpe daling van het aantal tekenbeten. 😊
 5. regenboog2

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  Ja, jammer. We wandelen daar regelmatig, het is een prachtig gebied. Ik dacht dat daar twee weken geleden ook alleen brandje was. Hopen maar dat het snel onder controle is.
 6. Peetee

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  In Noord-Brabant ging het al mis vanmiddag, in de Loonse en Drunense duinen.
 7. barny

  Zoeken met 2 jongens van 12 en 10

  altijd fijn dat er voor mij geantwoord word, jammer genoeg zijn dat niet de antwoorden die ik zou geven er zijn namelijk meerdere redenen dat het helemaal niet erg is dat die wegwerpkokers worden gejat de mooiste reden is dat op het moment een niet geocacher die koker meeneemt, het een weldenkend iemand is die rotzooi uit de natuur haalt, dat alleen al is lovenswaardig, kokers die door dieren worden aangevreten kan je beschouwen als dierenmishandeling dan is er nog dat kokers niets kosten hoef je als kokergooier helemaal niet na te denken waar en hoeveel je die kokers je neersmijt, dus die kunnen worden neergegooid op plekken waar geen enkele geocacher wil komen, op elke niet geocache waardige plek, zodoende kan je niet nadenkende mensen allemaal onzinnige plekken laten platlopen, doormiddel van een waardeloze hint de omgeving kan laten slopen (als zo een koker word gejat is dat een winst voor het spel en winst voor de omgeving waar die koker heeft gelegen) en natuurlijk kán een koker voor elk persoon die wél weet wat geocachen inhoud, nooit een geocache zijn, daarom is welbeschouwd elke weggeworpen koker die in de ligt natuur milieu vervuiling, en hebben die kokerkneuzen niets met de natuur en hebben dus ook niets met het spelletje geocachen, laten hun plastiek afval na afloop gewoon liggen, en/of halen hun schouders op als de natuur door hun schuld gewoon gesloopt/verontrust is een echte geocacher plaatst een geocache, en dat kost geld dus denkt hij er beter na wat hij en hoe hij de mensen iets laat bezoeken, is zuiniger op zijn spullen en zal dan ook na afloop zijn troep ophalen, als je een geocacher ben dan plaats en bezoek je geocache's, maar dan moet je wel wat moeite willen doen om zelf te onderzoeken wat een geocache is, en niet slaafs een 1 of andere Amerikaanse webwinkel verafgoden
 8. Peetee

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  Een duidelijke waarschuwing van de natuurorganisaties i.v.m. de aanhoudende droogte:
 9. Peetee

  Zoeken met 2 jongens van 12 en 10

  Laten we maar zeggen dat Barny het niet zo heeft met micro's ...
 10. ruudverschoor

  Zoeken met 2 jongens van 12 en 10

  Niet erg dat ze gejat worden.........Hoezo?
 11. Night Owl

  Leesteken & wordt niet geaccepteerd

  O oké. Weer wat geleerd. Dankjewel. Overigens heb ik nog nooit problemen ermee ervaren. Gewoon geluk misschien, of het komt nog 😀
 12. Sivota

  Leesteken & wordt niet geaccepteerd

  Geocaching .com heeft al sinds het begin moeite met speciale tekens in de namen van spelers accounts. Het systeem ondersteund dit niet (goed). Daarom wordt ook instructie gegeven om die niet te gebruiken: "Usernames must be between 2 and 20 characters. Geocaching.com supports the following characters for usernames, all other characters, including spaces, are invalid: a to z A to Z 0 to 9 ä ö ü ë ï ÿ æ œ ß á é í ó ú ý à è ì ò ù â ê î ô û ç ñ å ů č ě ň ř š ž ť ø ď Usernames must comply with the Terms of Use. Occasionally a username is unsuitable for a variety of reasons. Should this happen, we will ask you to choose a new username. We also reserve the right to change usernames ourselves when necessary." Bron: https://www.geocaching.com/help/index.php?pg=kb.chapter&id=27&pgid=115 Gebruik je wel andere tekens in je spelers account dan kan het gebeuren dat je hier en daar haperingen krijgt: Bijvoorbeeld niet op het forum kan komen, problemen krijgt met notificaties enzovoort. Wanneer je dat dan aankaart dan kan het gebeuren dat je toch je naam moet veranderen. Ik heb dat al diverse malen zien gebeuren...
 13. Night Owl

  Leesteken & wordt niet geaccepteerd

  Enige tijd geleden wilde ik een andere gebruikersnaam die uit twee woorden bestond. Op de spatie kreeg ik de melding dat het geen geldig teken zou zijn. In de naam die ik toen gebruikte zat ook een spatie en er zijn er natuurlijk veel meer. Een maand ofzo later kon ik gewoon een spatie gebruiken. Misschien hetzelfde euvel? Ik heb niet de moeite genomen om het uit te zoeken.
 14. Linkalovers

  Leesteken & wordt niet geaccepteerd

  Er zit verschil in mogelijk letters die legaal zijn in b.v MS Word ( Word dicumenten ) en wat 'inlog-systemen' als legaal beschouwen. In Word ( en andere document bewerkers ) wil je zoveel mogelijk 'sorten' letters ter beschikking hebben. Voor inlogsystemen geldt echter een andere regel. Ook zijn er verschilen tussen de verschillende systemen. Wat bij de ene ( nog ) wel mag, kan bij het andere systeem illegaal zijn. De moderne inlogsystem kunnen vaak meer 'speciale' letters aan, dan oudere systemen.
 15. Dick6164

  Leesteken & wordt niet geaccepteerd

  Hallo Ik wil mijn account/geocache naam veranderen. Hierin wilde ik ook het en teken & gebruiken. Nu krijg ik de melding dat dit geen geldig teken is. Terwijl ik toch zat namen tegen kom waarin dit teken wel gebruikt wordt. Hoe kan dit? en kan ik het eventueel ergens anders aanpassen dan in mijn profiel?
 16. Eerder
 17. regenboog2

  Geocaching.com storing!

  Vandaag geen probleem. Logjes werden snel opgeslagen en ook de foto’s stonden er snel bij.
 18. Peetee

  Geocaching.com storing!

  En de vakanties zijn natuurlijk niet enkel in Nederland gestart, dus wie weet ... 😎
 19. regenboog2

  Geocaching.com storing!

  Het zou inderdaad niet moeten kunnen, maar het is niet de eerste keer dat het net voor of in een zomerweekend langer duurt voordat je cachepagina opent of je logje opgeslagen wordt.
 20. Linkalovers

  Geocaching.com storing!

  Ik hoop toch niet dat het 'Amerikaanse' systeem, van die paar extra 'zuidelijke' gebruikers van slag raakt. Ik heb ze niet geteld, maar een promille ( op het geheel of een gedeelte ) zal het toch lang niet zijn .
 21. regenboog2

  Geocaching.com storing!

  Hier had ik geen problemen, het systeem was alleen trager dan normaal. Ik denk dat veel mensen al voorbereidingen treffen voor de vakantie. In het zuiden zijn de schoolvakanties al begonnen. Dan worden er waarschijnlijk al meer caches gevonden, souvenirs of niet.
 22. Sivota

  Geocaching.com storing!

  Ik had gisteren wat probleempjes met het bewerken van mijn bookmark lijstjes en PO's maken. Misschien toch weer wat overbelasting door het verzamelen van die plakplaatjes in combinatie met extra vrije dagen rondom de 4th of July aan de andere kant van de plas...?
 23. Peetee

  Het eerste rondje!

  Jazeker!! Prachtige partij!! Nu Frankrijk opzij zetten ...
 24. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Hoi Peetee, heb je weer gekeken. Mooie strijd was het weer. Zouden ze kampioen worden?
 25. Linkalovers

  Geocaching.com storing!

  Ff snel daar wat rondgeklikt, maar alles werkt. Echter http://status.geocaching.com/ geeft wel aan dat ( vandaag ) niet alles 100% werkt.
 26. Flo van Co

  Geocaching.com storing!

  Ben ik de enige... geen contact meer met .com?
 1. Meer activiteit laden
×