Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Of je voor of achter het net vist maakt voor mij geen verschil ik vind zelf een handheld prettiger
 3. Andere Basiskaart Op 64S

  Ja inderdaad als het je ooit eens overkomen is dan gebeurd het je niet meer. Waar is het blanke hout om af t e kloppen. Gelukkig nooit nodig gehad.
 4. Gisteren
 5. Afgelopen week
 6. Slowcachers Uit De Kast!

  Of je wint de loterij, of je verliest hem. Kans is dus 50%. Qua logomvang is de bijdrage van die %1 minstens gelijk aan die 99% tezamen.
 7. Slowcachers Uit De Kast!

  Niet echt een oplossing voor je, maar wel even wat statistiek / confirmation bias informatie. Stel er komen twee treinen op het station aan. Een bom vol 990 passagiers en de andere zo goed als leeg: 10 passagiers. Tijdens een enquête op het station zal 99% van de ondervraagde antwoorden dat ze in een overvolle trein zaten. Terwijl slechts 50% van de treinen vol was. Zo is het ook met slow cachers. Een slowcacher vind een (1) cache. Een fastcacher vind er 99. Dat betekend dat 99% van de logjes van fastcachers komen, terwijl zij slechts 50% van de cachers uitmaken. Tc
 8. Slowcachers Uit De Kast!

  Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen heeft Google dagelijks een andere filmpje. Vandaag https://www.google.nl/webhp?hl=nl&dcr=0&ictx=2&sa=X&ved=0ahUKEwjDz7CL8q_ZAhWpIMAKHd4bDH0QPQgD Dat doet me wel erg denken aan de verschillen binnen het geocachen. Sommigen noemen zich slowcachers, andere puntjesjagers, weer andere podiumgasten ... en zo kunnen nog wel wat analogieën bedenken.
 9. Andere Basiskaart Op 64S

  Ik heb m'n Garmin backups gelukkig nog nooit nodig gehad ( gelijk ff afkloppen ). Misschien word ik gehinderd door enig technische kennis of heb ik gewoon dom geluk . Maar het hebben van een backup is wel belangrijk. Uit ervaring kan ik zeggen: als je 'm niet hebt, dan heb je 'm zeker een keer nodig. En heb je 'm, dan ligt 'ie jaren nutteloos te verstoffen. De wet van Murphy is soms genadeloos.
 10. Andere Basiskaart Op 64S

  Er wordt ook altijd aangeraden om een backup te maken.
 11. geocaching app persoonlijke notities

  Inmiddels heb ik van kalkendotters geleerd dat je notities op de cachepagina worden weergegeven. In een bruine balk komt je persoonlijke notitie te staan. Waar ik steeds overheen keek omdat ik steeds links en recht naar een menu optie aan het zoeken was.
 12. geocaching app persoonlijke notities

  Beste allen, Ik ben op het forum aan het zoeken geweest naar vragen/antwoorden over de persoonlijke notities die je in de geocaching app kan maken. Ik zou ze namelijk ook graag op de computer kunnen lezen. Ik heb daar nog niets over kunnen vinden en voor dat ik een nieuw topic start dacht ik het eerst hier maar eens in de groep te gooien. Iedereen alvast bedankt.
 13. Hoe notificatie wanneer in de buurt van een geocache (GARMIN GPSMAP)

  Dat werkt helaas dus niet zoals ik heb uitgelegd.
 14. Hoe notificatie wanneer in de buurt van een geocache (GARMIN GPSMAP)

  Ik heb geen 64st maar volgens mij is het bij gevarenzones instellen zie handleiding link http://www8.garmin.com/manuals/webhelp/gpsmap64/NL-NL/GUID-912CF6A3-7C88-4FF8-BC6B-17F455BD8166.html
 15. Hoi, Voorheen had ik een Garmin GPSMAP60Csx en daarmee had ik het op een of andere manier voor elkaar gekregen dat als ik naar een geocache navigeerde ik als ik in de buurt van de cahge was (+-20m) ik een notificatie geluidje hoorde. Nu heb ik een Garmin GPSMAP64st maar daar krijg ik dat niet voor elkaar. Er is wel een setting voor proximity alarms maar die moet je zelf per punt waar je een alarm op wilt hebben instellen. Onder geluidsinstellingen heb ik alle alarmen al aan staan, maar dan nog hoor ik niets. Wie weet hoe ik mijn device zo in stel dat als ik een geocache heb gekozen waar ik naar toe wil (directe navigatie actief) dat ik een geluidssignaal hoor wanneer ik in de buurt ben? Alvast bedankt!
 16. "send To Gps" Werkt Niet

  Lees dit draadje eens vanaf het begin door, met name de post van Heracross op 6 juni 2017.
 17. "send To Gps" Werkt Niet

  Edge Does Not Support this Plugin,ik hen crome en Firefox ook al geprobeerd maar helaas
 18. Eerder
 19. Symbolen vanuit GSAK naar Garmin verkeerd

  De GPS60Csx kan alle gangbare symbolen weergeven hoor. Veel informatie is hier nog te vinden.http://xaa.dohd.org/Geocaching/CustomIcons/
 20. Symbolen vanuit GSAK naar Garmin verkeerd

  Heb ik daar al die uren aan zitten puzzelen. Vreemde is wel dat als ik een enkele cache vanuit geocaching.com stuur wel het juiste symbool verschijnt in de GPS. Maar goed. Bedankt voor het meedenken.
 21. Symbolen vanuit GSAK naar Garmin verkeerd

  Niets. De 60 Csx is een te oud model om deze symbolen weer te geven.
 22. Creditcard Nummer Veranderen

  Het gaat bijna goed maar een nieuw lidmaatschap afsluiten lukt niet. Elke keer komt dezelfde pagina terug. Probeer het later nog eens.
 23. Beste geocachers, Als ik vanuit GSAK direct waypoints naar de GPS stuur krijg ik andere symbolen in de GPS als ik aangeef. Dus geen symbool Multi of mistery. In GSAK en in de instelling voor versturen naar GPS staan ze wel goed. Wat doe ik fout? Yoquini
 24. Ooit van Clickbait gehoord? Een prikkelende kop werkt altijd om iets heeeel saais onder de aandacht te brengen. Ook nu weer, dat is weer bewezen.
 25. Nee, dit is geen "...gewoon een topic....". Het staat in het eerste item in de Forum lijst en in het 'MededelingenBoard" ( 'Mededelingen GeoCaching.nl' ). Hier staan alle officiële mededelingen van GeoCaching.nl. Het is een vastgepind item ( = dus belangrijk ) en blijft daarom dus altijd bovenaan staan, zolang er geen nieuwe vastgepinde mededelingen bij komen. Een officiële mededelingen over privacy op deze website met de naam "Lekker Saai"? Gewoon hernoemen naar b.v. "Mededeling m.b.t. Privacy". Dat is wel zo netjes en zo is het direct zichtbaar waar deze officiële melding over gaat.
 26. Dit is gewoon een topic dat het privacy statement onder de aandacht brengt. Er staat toch gewoon een kopje privacybeleid onderaan de forumpagina's...
 27. Dat is inderdaad een goede kaart zeg, die kleuren zijn een stuk prettiger en zo te zien dezelfde detailniveau als van OFM of OSM. Enige jammer aan Freizeit kaarten is dat de kaart niet als geheel europa te downloaden is. Bedankt voor de tip.
 28. Misschien is het spijkers op laag water zoeken, maar zou een 'vastgezet' ( pinned ) item m.b.t. privacy regels voor deze website , niet een duidelijkere naam moeten hebben dan 'Lekker saai'?
 29. Bedankt voor het meedenken. Het privacy statement is tot stand gekomen na druk vanuit de overheid om privacy zaken goed te regelen en transparant te zijn naar de bezoekers van je website. De oude wet bescherming persoongegevens uit 2012 is verder aangescherpt en zal mei 2018 actief worden. Omdat er ook een sanctiebeleid is, hobby site of niet, leek het ons verstandig bij de lancering van deze nieuwe site de boel direct goed neer te zetten. Het privacyverhaal is een hot topic in de forum wereld. Links en rechts zie ik fora overwegen te sluiten omdat de eigenaar de verantwoording van de nieuwe wet niet wil dragen i.v.m. het zeer forse sanctiebeleid. Omdat wij geen commerciële binding hebben en advertentievrij zijn hebben wij het iets makkelijker. Neemt niet weg dat er veel op je afkomt. Ik ben het met je eens dat sommige zaken als overkill overkomen, maar de wetgever eist deze werkwijze, die niet alleen voor bedrijven, maar ook voor stichtingen -wat wij zijn- geldt. De privacy disclaimer zoals hier opgesteld is gedestilleerd uit o.a. door de DDMA aangereikte handvatten, waarvan dit de belangrijkste leden zijn > https://ddma.nl/leden/ Dat legitimatie verhaal is inderdaad niet geheel onomstreden. Ik heb er nog eens goed over nagedacht en ondanks dat het niet 100% conform de nieuwe wet is lijkt mij een opheffing van je account via een PM voldoende. Ik zal dit aanpassen. Mail is immers niet waterdicht want wie heeft na 10 jaar nog hetzelfde adres en wie verzekerd mij dat er geen grappenmaker in het spel is? De registratie methode is inderdaad aangepast. Het is mogelijk met je Twitter of Facebook account in te loggen. Gezien je interesse in dit onderwerp kan ik je deze artikelen aanbevelen. https://www.frankwatching.com/archive/2017/05/30/privacywet-2018-voorkom-een-boete-start-nu-met-deze-7-veranderingen/ https://avg.ddma.nl/ https://privacywaarborg.nl/ https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg https://www.computable.nl/artikel/zakelijke-telefonie/security/6180735/6038827/gdpr-nieuwe-privacy-wetgeving-in-2018.html
 1. Meer activiteit laden
×