Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Hoi Speurneus, ik heb hetzelfde probleem Veel afbeeldingen zijn niet zichtbaar in de GC app. Heb je de oplossing al gevonden? Mvg Westergast
 4. Last week
 5. barny

  nummerplan

  PeeTee, het is niet flauw ten opzichte van de cacheeigenaar, die is juist de veroorzaker van dat dit soort vragen gesteld worden, had hij een tradi geocache of een gewone multy geplaatst dan hoefde deze vraag niet gesteld te worden het bedelen en geven om oplossingen mag M puntje A puntje G puntje (MAG) gewoonweg hier niet, omdat jullie vinden dat mensen niet geholpen mogen worden om buiten te spelen, (de essentie van het spel) dus die passage in de forumregels hebben ingekrast, het staat trouwens heel duidelijk op de cachepagina hoe je die cache moet oplossen, als je dat niet begrijpt zal je je ook kunnen neerleggen dat die cache niets voor jou is en gewoon doorgaan met tradie rapen 500 keer bezocht in 15 jaar tijd (iets wat een fantasieloze in de grond getrapte kokertrail in 2 weekenden te verwerken krijgt) zegt ook al genoeg als je de foto's op de pagina bekijkt, de hint leest weet je trouwens ook wel waar de cache zich bevind Barny (die niet om de hete brij heendraagt)
 6. Peetee

  nummerplan

  Ik denk dat het inderdaad een beetje flauw t.a.v. de cache-owner zou zijn om de oplossing hier te bespreken. Maar misschien kan deze CO je een zetje in de goede richting geven? Of misschien willen enkele bezoekers van de GeoChat je ook wel helpen...
 7. barny

  nummerplan

  2 klikken en je weet over welke koker het gaat dus door hier te vragen ga je al de mist in en laat zien dat je de richtlijnen niet heb gelezen Barny (die als geocacher al die nonsens niet nodig heeft om lekker buiten te spelen)
 8. Deze beste M/V vraagt niet om een oplossing, alleen maar hoe een nummerplan werkt. Ik weet het ook niet hoor, weet alleen dat er met telefoonnummers met nummerplannen wordt gewerkt, maar dat zal hier waarschijnlijk niet het geval zijn......
 9. barny

  nummerplan

  HELP WEER IEMAND DIE NOOIT REGEL 7 HEEFT GELEZEN,DAT HIER GEEN PUSSELS WORDEN OPGELOST Barny (die echt niet snapt dat mensen die die ongein "geocachen" Vinden
 10. wie o wie kan mij uitleggen hoe een nummerplan werkt dit staat bij een cache In onderstaand nummerplan mag elk hokje maar één keer gebruikt worden.
 11. Earlier
 12. Tuurlijk.........wat ben je trouwens van plan met die banaan in je hand?
 13. Volgens mij staan de apen altijd aan de andere kant.
 14. In de dierentuin: soms is het niet duidelijk, aan welke kant van het hek de aap staat.
 15. Ik zie juist geocachen als een spelletje om te ontsnappen aan de dagelijkse dosis idiotie
 16. het ontsnappen is op zich niet strafbaar maar er zitten weldegelijk consequenties aan waardoor hij/zij langer in het gevang zit Barny (ontsnapt dagelijkse aan een portie idioterie van een spelletje)
 17. Ja, raar is dat hè? Maar volgens mij is dat in de meeste landen zo.
 18. Het is misschien ook maar net hoe je er tegenaan kijkt: Het is een gegroeide situatie. Als de CO's er altijd bovenop hadden gezeten dan was het wellicht niet zover gekomen dat er zoveel cachers zijn die deze gang van zaken als normaal beschouwen. En wat als de CO's er meer op reageren? Zou deze ontwikkeling dan niet kunnen verminderen? Dat van die middelvinger en andere zaken is natuurlijk totaal onwenselijk gedrag.
 19. Gelukkig is het in dit Café erg moeilijk om Off-topic te gaan. Maar stel, je zit in een Nederlandse gevangen, is ontsnappen dan Off-topic? Het ontsnappen uit een Nederlandse gevangenis is niet strafbaar !!!???
 20. Wat moet de CO er aan doen? Als de CO's er iets aan zou willen doen zoals een mailtje of andere manier wat op een vriendelijke manier zou gebeuren, dan krijgen zij een middelvinger of andere ongewenste zaken naar hun hoofd. De CO's moeten het tegenwoordig wel prima vinden!!!!
 21. Dat komt tegenwoordig erg veel voor ja. Ergerlijk. Maar wat ik nog ergelijker vind is dat de CO's het wel prima vinden. Ze doen er in ieder geval niets aan.
 22. nu is het veel beter, je hoeft maar naar en plek te kijken waarvan jij denkt daar de "schat" moet zijn, en je heb hem gevonden (de koker was er gewoon) https://coord.info/GL103AZAT Barny (geocachend om te geocachen)
 23. Zelfs niet met alle GSM's en GPS'en. Doet me toch bedenken of het nu beter is dan vroegah
 24. ...en ook heel veel schatten nooit meer werden teruggevonden
 25. Nog langer geleden navigeerde men op basis van de zon en sterren. Een spannende tijd waarin heel wat schatten begraven en gevonden werden.
 26. Ja, prima startplek. Maar eerst ronde 1 maar even goed door komen.
 27. 3de startplek. Da's goed en prima uitgangsplek voor de race. Eén keer rustig met je ogen knipperen en er zijn 5 auto's voorbij. Ps. de sector ( S1, S2 & S3 ) tijden, zijn niet de snelst gereden tijden, maar de laatst gereden tijden.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...