Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. volgens mij is dit de werkelijke reden,,,, https://coord.info/GLYYX0VY Barny
 4. Zo kan het dus ook. Deze cache/challenge is voorlopig gedisabled vanwege de aanwezigheid van de processierups in de directe omgeving.
 5. Yesterday
 6. Maar dat is het nu net, ik ben beslist geen puzzelaar en ik heb geen zin in verplichte caches, dus daar houdt het direct op.
 7. Linkalovers, als het een leuke cache is, moet je hem gewoon gaan lopen hoor! Volgens mij hebben alle caches ad random een aanwijzing gekregen. Ik geloof niet dat de cacheleggers daar iets over te zeggen hadden.
 8. aangezien dat geocaching een navigatie spelletje is, laat ik ze liever oost (of west) liggen dan heb je nooit geen vraag welke linker of rechter kant iets wat meer cacheeigenaren zouden moeten doen Barny
 9. Last week
 10. Inderdaad. Deze cache ligt bij mij al in de Ignore bak en "...staat niet op de kaart...".
 11. 'Oplostijd' van (nu nog) 23 dagen (dus geen uren) (en je hoeft ook geen D4,5 te doen als je daar geen zin in hebt; voldoende alternatieven) Een enigzins complexe manier om 4 extra souveniers te behalen. Heb je niets met digitale plaatjes, dan kun je het hele verhaal gewoon links (of rechts) laten liggen.
 12. Bij een vandaag beschikbaar gekomen cache ( met een dif. van 4,5 ) wordt verwezen naar Mystery at the museum? Een cache met een maximale oplostijd van 24 dagen? Er staat een timer bij. Nieuwe filter opties: Blijkbaar heb ik wat gemist. Op 25 juni van dit jaar is dit bericht uitgekomen: Breaking news! Mystery at the Museum. Nog meer caches met vragen/hersenkronkels? Aangezien wij liever wandelen dan puzzelen, denk ik dat deze cache rechtstreeks de Ignore bak/list in gaat: waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Edit: @kalkendotters, inderdaad dagen, verkeerd gekeken, tekst aangepast.
 13. barny

  Travel bug loggen

  TB's en coins zijn eigendom van hobbygenoten de gemiddelde prijs van zo een coin ligt ruim boven de tien euro het is dan ook niet netjes om die dingen 5 maanden vast te houden zonder dat de eigenaar daar van op de hoogte is laat elke TB of Coin achter in een veilige cache, behandel de coin of hij van de koning zelf is Barny
 14. Tweakers.net: Galileo werkt weer, maar is nog instabiel.
 15. Hallo GL71, welkom hier. Je kan trackable's loggen via GC.com. De door u gelogde trackable's kan u o.a. hier of hier bekijken.
 16. Heb reeds meerdere malen een Travel bug op auto's ,caravan gezien fot genomen en de code genoteerd ! Maar hoe log ik zoiets ? Heb er eens eentje gelogd , maar ben vergeten hoe ! Ook een travel bug gespot in de logs van cache
 17. vandaag Koos, met een groepje geocachers van het eerste uur de zogenaamde oude stompen, kunnen uitzwaaien bij zijn laatste vaart Waar in samenzijn van hun die hem dichtbij stonden, uitgestrooid werd vanaf zijn geliefde schip in het water waar hij zoveel over kon vertellen
 18. Ik vrees dat we hier in het noorden inderdaad niets gaan zien: In westen de meeste kans. Maar volgens de NOS is het iets eerder: "...Om 23.31 uur is de gedeeltelijke maansverduistering maximaal, hierna trekt de schaduw weer weg. Om 02.20 uur is de verduistering voorbij...". Volgens hemel.waarnemen is het begin vanaf 20:43.
 19. Vanaf ongeveer nu tot rond 1 uur vannacht zou een gedeeltelijke maansverduistering te zien moeten zijn. Het is hier in het noorden nog steeds zwaar bewolkt. Hoe is het in de rest van Nederland?
 20. Mooi dat het gelukt is nu. 😎
 21. Dag Peetee, Bedankt voor het advies, ik heb geocaching.com geladen via browser google chrome, en uiteindelijk werkte alles prima. Ik heb ook alle caches verwijderd van mijn gps en nu lukte de installatie ook. Nog veel cacheplezier!!
 22. NOS: EU-satellietnavigatiesysteem Galileo plat na 'technisch incident'
 23. Earlier
 24. Ah ja, dat heb ik ook wel eens met Chrome. Dan is de download om de een of andere reden niet helemaal afgerond. Je kunt er hier meer over lezen. Best kans dat het een volgende keer weer wel lukt. De .crdownload bestanden kun je in ieder geval rustig verwijderen. Kun je het eens met een andere browser proberen?
 25. inderdaad in Zundert of in de omgeving maar zo te zien is er weinig animo voor.......
 26. Dag Petee, Dan krijg ik het volgende Jouw bestandje heeft een zip figuur en het mijne een pdf, daar zit volgens mij het euvel
 27. Dag innemakke, Kun je eens klikken op de pijl rechts naast de bestandsnaam en dan kiezen voor "Weergeven in map" En dan rechtsklikken op het zip-bestand en selecteer dan "Openen" of "Alles uitpakken"
 28. In mijn mailbox krijg ik de pocketqueries. Wanneer ik op download now klik,krijg ik het volgende. Hoe moet het nu verder? Dit is toch een pdf bestand?
 29. De reden dat je je eigen berichten van het Messagecenter gemaild krijgt, komt omdat je in de instellingen van het message center een vinkje hebt staan bij 'Forward messages to email' ('stuur berichten door naar Email') Deze instellingen vind je onder het tandwieltje achter 'New message'/ 'Nieuw bericht' Dat vinkje zorgt ervoor dat je eigen berichten gemaild worden. Dit blijkt niet echt uit de omschrihving en ook niet uit de emailtjes. Hierover is al een jaar geleden 'geklaagd' op het amerikaanse forum. Helaas doet HQ niets met dit soort opbouwend commentaar en maken ze liever nieuwe half-gerede dingen.
 30. De redding is nabij... https://www.ad.nl/binnenland/ondernemer-ontwikkelt-wondermiddel-tegen-jeukrups-en-roeide-al-enkele-nesten-uit~a012e3b92/
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...