Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Vandaag
 2. Gisteren
 3. Je staat er gekleurd op en het lijkt geen zwart / wit verhaal.
 4. vandaag fietste ik langs deze ttps://coord.info/GC841EQ en omdat hij (onterecht) als een Small in de listing staat, staat hij ook in mijn GPS ( vandaag er weer achter gekomen dat de Zeewoldenaren er een probleem mee hebben om te bepalen wat een micro of een small cache is) (en er ook een hoop bezoekers zijn die het verschil dus niet weten of te belabberd zijn om de geocache community te helpen) (weet niet wat erger is, onwetendheid of ongeïnteresseerdheid ) de naam en de omgeving (All in the open en je staat daarom voor schut voor de hele buurt) en ook nog een hint waar je helemaal geen drol aan heb al deze gegevens hebben mij dus doen laten besluiten om deze maar aan mij voorbij laten gaan Barny
 5. CO'ers doen ook niet echt moeite om deze hobby geheim te houden. Laatst zat ik ergens op een bankje te rusten en kwamen er 2 mannen aangefietst. Hielden halt bij het bankje en één van hun vroeg mij even opzij te gaan. Ik zo vriendelijk gehoor gegeven en hij graaide een pillendoosje aan magneet onder het bankje vandaan. Hij rommelde wat en plakte het weer terug onder het bankje. Verder heb ik er niet op gereageerd en later thuis eens gekeken welke cache dit zou kunnen zijn op GC. Helaas allemaal vraagteken rond die plek dus wist niet welke cache dit zou zijn. Daags erna weer eens toevallig langs diezelfde bank gereden en dat pillendoosje eens gepakt. Geen GC code te zien en zelfs in het minuscule logboekje stond geen GC code? Gelukkig log ik dit soort prul niet en laat het voor wat het is
 6. Ik verbaas me ook wel eens over de plek of de manier waarop mensen hun caches verstoppen, en soms log ik die caches dan ook daarom bewust niet. Als je bv. je cache verstopt vlakbij een druk terras (verleden jaar zo gezien), dan is ongezien loggen zo goed als onmogelijk en kun je problemen, vernielingen en/of meldingen verwachten. Ik vind het de taak van de cacheplaatser om ervoor te zorgen dat de cachers de cache ongezien kunnen vinden en loggen. Zorg je daar als cacheplaatser niet voor, dan kun je van cachers ook niet verwachten dat die zich in allerlei bochten wringen om dat wel ongezien te doen.
 7. Toch liever deze cache vinden, dan deze. Ondanks dat dit exemplaar waarschijnlijk wel aan de regels voldoet. Het lijkt erop, dat deze cache gewoon te dicht bij de 'bewoonde wereld' is geplaatst. Misschien iets vaker een WNF ( Will Not Find ) loggen: "...De cache wordt snel gespot, maar we hebben niet de juiste tool in de auto om de cache te kunnen bereiken. En al hadden we die wel, dan hebben we nog geen interesse om de cache, hier midden in een woonwijk ( ter vermaak van alle omwonenden ) te gaan pakken..."
 8. Sja, duidelijk. Daar zit geen woord Spaans bij.
 9. Afgelopen week
 10. tja,,,, 5. Hide your cache Non-geocachers may be confused if they find your container on accident. To avoid alarm, consider these tips: Label your container as a geocache. Choose a transparent container to show that the contents are harmless. Don't use glass containers that may break and become hazards. Don’t use containers that could be confused with bombs or other dangerous items. If the container has military markings, permanently cover or remove them.
 11. Tja, al kun je er niks aan doen: je zal het maar net treffen!
 12. Twee wandelaars gewond door aanval taurossen in Brabants natuurgebied. "Twee wandelaars zijn zaterdag gewond geraakt door een aanval van twee taurossen in het Brabantse natuurgebied de Maashorst. Een van hen brak onder meer haar enkel...."
 13. Klopt. Ik las op het IPB-forum dat er met de versie 4.4.x het e.e.a. is veranderd qua meldingen. De vertalers hebben dat nog niet bijgewerkt. Ook de Duitstalige fora hebben hier last van. Ik heb in elk geval deze vertaling zelf even aangepast. Als iemand meer dergelijke zaken ziet, dan hoor ik het graag.
 14. Mag in bed liggen voor de 'buis' ook? Het was wel vroeg, maar de eerste race van het jaar, is altijd speciaal. En ondanks dat de uitzending ook wordt opgenomen, was ik vanmorgen present. Dat Max dan ook nog ( fluitende ) een podiumplaats pakt, maakt het feestje ( stttttt, de buren slapen nog ) compleet. Op naar volgende race Ps. over bugs ( vertaalfouten ) op deze website. Ik verbaas me eigenlijk al een tijdje over de tekst op de "Alle activiteit" pagina. Wat wordt er bedoeld met: "... discussie antwoordde op een hooningkorf van Linkalovers in Geocafé "Het Opkikkertje" ..."? "... Linkalovers replied to hooningkorf's topic in Geocafé "Het Opkikkertje"... " is ( ondanks het Engels ) veel logischer .
 15. De eerste punten zijn binnen, een goede start dus. Hopelijk de volgende keer weer.
 16. Ja, dan eerst maar even bijkomen regenboog2!! Maar de uitslag was: 1. Bottas 2. Hamilton 3. MAX!! Kortom: een prima start van het seizoen!
 17. Goedemorgen Peetee Vandaag lag ik nog in bed. Gisteren hadden we een veertig jarig jubileum te vieren en als medebestuurslid ga je natuurlijk niet als eerste naar huis. We kunnen niet live kijken, maar ik ben wel benieuwd hoe de race afgelopen is.
 18. Zitten er meer mensen voor de buis? #f1
 19. Tegenwoordig heb je dan ook nog de Garmin Instinct. Te koop voor een kleine € 300,-- Lijkt toch best wel een aardig klokje ...
 20. Bart

  Travel bug verwijderen

  Ja, gewoon in het ronde archief is veel makkelijker, dat is waar.
 21. barny

  Travel bug verwijderen

  Bart, dan is de tb nog steeds in het bezit denk dat dat juist niet de bedoeling is (iets met een vrouwen dingetje vermoed ik) gewoon een adoptie verzoek aan d'r (ex) vriendje doen dat hij de tb overneemt of zelf een account aanmaken en die de tb laten adopteren en dat het account weggooien of gewoon doorgaan met leven en dit als een stuk geschiedenis van je leven zien Barny
 22. Bart

  Travel bug verwijderen

  Je kiest je TB en dan volgens foto's
 23. Bart

  Travel bug verwijderen

  De gemakkelijkste weg lijkt mij om hem als verloren op te geven.
 24. Ik heb een TB gehad van mijn ex. Ik wil deze nu in zijn geheel verwijderen. Hoe doe ik dat?
 25. Eerder
 26. Gefikst. Het bleek een bekend probleem.
 27. Oké, dan is't goed ...
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...