Spring naar inhoud


Foto
- - - - -

Waypoints Laten Zien


  • Log in om te reageren
5 reacties op dit onderwerp

#1 pieterpaula

pieterpaula

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 37 berichten
  • Geslacht:Man
  • Woonplaats:Hierden

Geplaatst 17 juli 2017 - 06:33

Is er een manier om op een Dakota 20 van een multi te navigeren naar het volgende waypoint i.pv. handmatig in voeren?

Ik ben al aan het proberen geweest, maar kom er niet echt uit.

 

 


  • 0

#2 Heracross

Heracross

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 678 berichten
  • Geslacht:Man
  • Woonplaats:Haarlem-Amsterdam
  • Lengtegraad :4.75
  • Breedtegraad :52.38

Geplaatst 17 juli 2017 - 08:45

Bij sommige multi's (waar je het volgend punt ter plekke moet bepalen), daar kan het uiteraard niet

 

Maar uiteraard zijn de additional WP's ook te zien en te gebruiken in de GPS

 

Hoe laad je de caches in de GPS?

Los per cache via de listing of per PQ?

 

Als je het met een PQ doet, dan krijg je twee bestanden, één met de caches en één met de WPs. Als je de tweede niet plaatst....dan zijn ze er uiteraard niet.


  • 0

#3 Heracross

Heracross

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 678 berichten
  • Geslacht:Man
  • Woonplaats:Haarlem-Amsterdam
  • Lengtegraad :4.75
  • Breedtegraad :52.38

Geplaatst 17 juli 2017 - 08:54

Of staan ze er wel op, maar weet je niet hoe je ze moet selecteren?


  • 0

#4 pieterpaula

pieterpaula

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 37 berichten
  • Geslacht:Man
  • Woonplaats:Hierden

Geplaatst 17 juli 2017 - 10:41

Ze staan er wel op, maar er staat geen cachenaam boven dus weet ik niet welke erbij de cache hoort.


  • 0

#5 Heracross

Heracross

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 678 berichten
  • Geslacht:Man
  • Woonplaats:Haarlem-Amsterdam
  • Lengtegraad :4.75
  • Breedtegraad :52.38

Geplaatst 17 juli 2017 - 11:51

Als het goed is staat de gc-code als onderdeel van de naam in het label


  • 0

#6 Omepietie

Omepietie

    Komt net kijken

  • Leden
  • Pip
  • 2 berichten

Geplaatst 18 juli 2017 - 05:54

Als het goed is staat de gc-code als onderdeel van de naam in het label

Ik ga vandaag eens even verder kijken.

Verstuurd vanaf mijn GM 5 Plus d met Tapatalk
  • 0




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 members, 0 guests, 0 anonymous users