Spring naar inhoud


Foto
- - - - -

Poi In Sygic

GPSshop logo 120x60

Beste Antwoord pieterpaula , 28 juli 2017 - 11:32

 

 

Ja daar zou ik het voor willen gebruiken. En als het lukt dat als je onderweg bent ook caches ziet die dan in de buurt liggen.

 

 

Ik navigeer als volgt naar een cache: Ik start de (officiële) geocaching-app op mijn mobiel. Ik klik op de cache die ik wil doen, zodat ik de beschrijving zie. Bovenin het scherm zie ik dan (naast de cachenaam) een gebogen pijl. Ik klik daarop, daarna kan ik kiezen uit Sygic en eventueel andere navigatieapps. Ik klik op Sygic. Vervolgens wordt Sygic gestart, de rest wijst zich vanzelf.

Als ik onderweg ben en de caches in de buurt wil zien, gebruik ik de geocaching-app. Uiteraard heb je hiervoor mobiel internet nodig.

 

Dank voor de info. Ga er gelijk mee aan de slag. :thumbup:

Ga naar het volledige bericht


  • Log in om te reageren
6 reacties op dit onderwerp

#1 pieterpaula

pieterpaula

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 52 berichten
  • Geslacht:Man
  • Woonplaats:Hierden

Geplaatst 27 juli 2017 - 18:58


Hoe kan ik caches als poi in sygic navigatie krijgen? Heb wel iets gelezen over een macro in gsak, maar daar kom ik niet helemaal uit.

Ik gebruik gsak 7.7.4.36.

 


  • 0

#2 Lighthouse777

Lighthouse777

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 168 berichten
  • Geslacht:Vrouw
  • Woonplaats:The bottom of the sea

Geplaatst 27 juli 2017 - 21:10

Dan zou ik eerst maar eens updaten, want we zitten met GSAK nu aan versie 8.7.1.28.
Ik ken de Sygic navigatie niet, dus daar kan ik je niet mee helpen.


  • 0

#3 pieterpaula

pieterpaula

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 52 berichten
  • Geslacht:Man
  • Woonplaats:Hierden

Geplaatst 28 juli 2017 - 04:06

Ik krijg bij update van gsak de melding dat ik moet betalen. Ik dacht dat als je het eenmalig had aangeschaft dat je dan de updates er bij kreeg. Daarom hou ik het nog bij de oude versie.
  • 0

#4 Bandiet

Bandiet

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 69 berichten

Geplaatst 28 juli 2017 - 10:13

Misschien kan ik je helpen, want ik gebruik zelf heel fanatiek Sygic. Ook om naar caches te navigeren.

Zou je kunnen aangeven waarom je de caches in Sygic wilt hebben? Alleen om er naartoe te navigeren?


  • 0

#5 pieterpaula

pieterpaula

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 52 berichten
  • Geslacht:Man
  • Woonplaats:Hierden

Geplaatst 28 juli 2017 - 10:36

Misschien kan ik je helpen, want ik gebruik zelf heel fanatiek Sygic. Ook om naar caches te navigeren.

Zou je kunnen aangeven waarom je de caches in Sygic wilt hebben? Alleen om er naartoe te navigeren?

Ja daar zou ik het voor willen gebruiken. En als het lukt dat als je onderweg bent ook caches ziet die dan in de buurt liggen.


  • 0

#6 Bandiet

Bandiet

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 69 berichten

Geplaatst 28 juli 2017 - 11:00

 

Ja daar zou ik het voor willen gebruiken. En als het lukt dat als je onderweg bent ook caches ziet die dan in de buurt liggen.

 

 

Ik navigeer als volgt naar een cache: Ik start de (officiële) geocaching-app op mijn mobiel. Ik klik op de cache die ik wil doen, zodat ik de beschrijving zie. Bovenin het scherm zie ik dan (naast de cachenaam) een gebogen pijl. Ik klik daarop, daarna kan ik kiezen uit Sygic en eventueel andere navigatieapps. Ik klik op Sygic. Vervolgens wordt Sygic gestart, de rest wijst zich vanzelf.

Als ik onderweg ben en de caches in de buurt wil zien, gebruik ik de geocaching-app. Uiteraard heb je hiervoor mobiel internet nodig.


  • 0

#7 pieterpaula

pieterpaula

    Normale Poster

  • Leden
  • PipPipPip
  • 52 berichten
  • Geslacht:Man
  • Woonplaats:Hierden

Geplaatst 28 juli 2017 - 11:32   Beste Antwoord

 

 

Ja daar zou ik het voor willen gebruiken. En als het lukt dat als je onderweg bent ook caches ziet die dan in de buurt liggen.

 

 

Ik navigeer als volgt naar een cache: Ik start de (officiële) geocaching-app op mijn mobiel. Ik klik op de cache die ik wil doen, zodat ik de beschrijving zie. Bovenin het scherm zie ik dan (naast de cachenaam) een gebogen pijl. Ik klik daarop, daarna kan ik kiezen uit Sygic en eventueel andere navigatieapps. Ik klik op Sygic. Vervolgens wordt Sygic gestart, de rest wijst zich vanzelf.

Als ik onderweg ben en de caches in de buurt wil zien, gebruik ik de geocaching-app. Uiteraard heb je hiervoor mobiel internet nodig.

 

Dank voor de info. Ga er gelijk mee aan de slag. :thumbup:


  • 0




1 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

GPSshop logo 120x60